algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

El Pi no assistirà als actes de commemoració dels 10 anys de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha anunciat que no assistirà als actes de commemoració dels 10 anys de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO. El president de la formació, Antoni Amengual, ha deixat clar que protesten perquè «no s’ha donat resposta a les necessitats de la zona i de la seva gent després del cap de fibló de l’agost del 2020».

Segons Amengual, «no s’ha declarat zona catastròfica per l’Estat i consideram que això és un greuge comparatiu respecte altres zones com és el cas de Filomena a Madrid que sí han rebut ajuts». El president de la formació ha anunciat que «a través de l’eurodiputada Izaskun Bilbao demanarem a la comissió de Medi Ambient que Europa faci tot el possible perquè la Serra de Tramuntana rebi els ajuts que necessita». «Hem d’anar a Europa a reclamar el que ens nega l’Estat, prou de polítiques d’aparador i més accions per ajudar a la nostra terra», ha destacat.

Per la seva banda, el batle de Banyalbufar, Mateu Ferrà, ha comentat que «ens hem trobat desemparats, l’administració central ens ha menyspreat». Segons Ferrà, «el que veuen els visitants quan venen a la Serra de Tramuntana ara és desolació. És mal d’entendre que des de Madrid no se li hagi donat cura». «Ara no ens estranya perquè un percentatge molt elevat de diputats no saben on és la Serra de Tramuntana», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.