nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
15°

Company a Armengol: «Què amaga negant informació sobre vacunació de càrrecs polítics a Anticorrupció?»

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha demanat aquest dilluns al Govern «per què es volen tapar» els noms d'alts càrrecs que suposadament es varen vacunar abans d'hora i ha criticat la seva «negativa a facilitar informació de la vacunació» a l'Oficina Anticorrupció de les Balears.

En una roda de premsa al Parlament, Company ha fet referència a una informació del diari 'Ultima Hora', que apunta que l'executiu es nega a donar a Anticorrupció la llista amb els noms dels alts càrrecs que es varen vacunar suposadament abans de temps.

«Armengol va ser promotora de l'Oficina Anticorrupció la passada legislatura, ara sembla que no confia molt quan es tracta de fiscalitzar la seva pròpia gestió», ha censurat.

Company ha considerat que aquest és «el retrat de les mentides del Govern» i una mostra de «falta de transparència». A més, ha assegurat que «no val l'excusa» de negar-se a donar aquesta llista per una qüestió de protecció de dades, ja que Anticorrupció «garanteix la confidencialitat i la protecció» de les dades.

«Per què es volen tapar els noms dels qui es varen vacunar? Ens podríem trobar una sorpresa molt gran d'alguna persona molt important d'aquesta comunitat que es va vacunar quan no tocava? És el que no sabem, però l'actuació del Govern volent tapar-ho dóna ales a que la gent pensi aquestes coses», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cap credibilitar, fa mes de 3 anys

Ara, per deixar malament al Govern, invoquen i defensen la Oficina Anticorrupció, quan tots sabem que la tropa dretuna sempre ha estat en contra d'aquest organisme, i no cap especificar el motiu, perque tots el sabem.
No tenen cap credibilitat, només van a enriquir se ells i a destrossar la nostra cultura i idetitat. La resta els importa un rave.

Valoració:2menosmas
Per El ridi, fa mes de 3 anys

Esta obssessionat amb dona Francina Armengol. Pareix que li agrada més que molt.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente