algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
19°

Josep Ferrà: «El tren de Llevant no és un caprici, és una necessitat»

El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha expressat que «per MÉS per Mallorca és de vital importància demanar a l’Estat espanyol tots els recursos necessaris perquè el tren de Llevant torni a ser una realitat com més aviat millor». Segons el mateix Ferrà, amb el tren de Llevant no es pot cercar un benefici econòmic: «És una necessitat per a tots els ciutadans d’aquesta terra i una condició implícita en la lluita contra el canvi climàtic».

A més, els ecosobiranistes han fet referència al fet que aquesta infraestructura forma part del pla de mobilitat de Mallorca i que «és inadmissible que es segueixi deixant en segon pla».

Després que els batles dels pobles de la comarca de Llevant hagin signat un acord per fer patent la importància que tengué la inauguració de la línia ferroviària Manacor-Artà, ara fa cent anys, des del grup ecosibiranista han afirmat que «és moment d’anar per feines i demanar que es compleixin totes les promeses que s’han fet des de Madrid en aquesta matèria durant tants anys».

Dins dels actes d’aquest centenari, es tendrà en compte la realització d’un acte institucional al llarg de la setmana del 17 de juny de 2021 per a la celebració del centenari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris