algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El PSM-Entesa reelegeix Busquets com a secretària general i «reforça» el seu compromís amb MÉS

El PSM-Entesa ha celebrat aquest divendres el seu 25è congrés telemàticament. El partit ha reelegit la secretària general, la també vicepresidenta del Consell de Mallorca Bel Busquets. La secretària d'Organització i Finances serà Joana Aina Campomar. Les dues dirigents formaran la Junta Gestora juntament amb set vocalies: Marta Carrió, Ruth Mateu, Magdalena Perelló, Joan Francesc Canyelles, Llorenç Carrió, Sebastià Llodrà i Joan Josep Mas 'Collet'.

Durant el discurs de cloenda, Bel Busquets ha recordat que «des de l'inici, el PSM-Entesa es converteix en un dels puntals de MÉS per Mallorca, amb la intenció de dotar la ciutadania organitzada d'un nou i més eficaç instrument de transformació cap a una societat més justa, sostenible i amb capacitat de decidir el seu futur».

Ara, ha dit la reelegida secretària general, «el PSM manté la seva estructura mínima per a una gestió eficient de l’organització: militància, patrimoni, gestió econòmica. Mentrestant MÉS per Mallorca recorre el seu camí per convertir-se en un únic subjecte polític, el PSM és al seu costat i es posa a la seva disposició en l’organització administrativa».

En el congrés d’aquest divendres s’han aprovat dos documents: un reglament per a poder reunir telemàticament els òrgans del PSM-Entesa i una Ponència d’Organització destinada a mantenir una mínima estructura en favor de MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Esta ben bollat,aquest pobre feixista amargat!
Se pensa que amb els seus exhabruptes els altres queden deshonrats. I no és capaç de veure que la deshonra se la fa a ell mateix.

Valoració:5menosmas
Per puaffff, fa mes de 3 anys

Matías, felicitando a los suyos.
Carpanta cuando tenía una aceituna para desayunar pegaba saltos de alegría.

Valoració:-3menosmas
Per balearium, fa mes de 3 anys

Menudo partido facha.

Valoració:-5menosmas
Per antifa, fa mes de 3 anys

És la delegació territorial d´un partit repressor, per tant no combrego amb ells.

Valoració:5menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Enhorabona!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente