lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

El senador Vidal (MÉS) exigeix a Madrid que el control de PCR als turistes internacionals deixi de ser aleatori

El senador de designació autonòmica Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, s'ha mostrat «absolutament indignat» amb el fet que Sanitat exterior, de competència estatal, controli «només de forma aleatòria la PCR suposadament obligatòria que s'exigeix a tots els passatgers de vols internacionals que aterren a les Illes Balears».

Per l'ecosobiranista «així com el control, mitjançant codis QR, als vols de procedència estatal que arriben a les Illes, realitzat per la sanitat autonòmica, és exhaustiu i correcte, no pot dir-se el mateix del control de vols internacionals que realitza la Sanitat exterior, que és deplorable».

Vidal ha recordat a la ministra espanyola de salut, Carolina Darias, que «amb les vides i salut de la ciutadania de les Balears no s'hi juga» i que «cal un control estricte per validar que tot ciutadà amb passaport no espanyol que baixi d'un avió a les Illes Balears porti una PCR negativa». El senador autonòmic ha conclòs que «és al·lucinant que durant mesos Madrid hagi fet veure que exigia a tots els visitants estrangers proves negatives quan, en realitat, el control real era totalment ineficient».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.