algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Vidal reivindica el tren de Llevant o les competències de costes durant la compareixença dels Consells a la ponència d'insularitat

El senador de MÉS per Mallorca Vicenç Vidal, ha reivindicat aquest dimecres el tren de Llevant o les competències de costes, entre altres qüestions, durant la compareixença dels consells insulars en la ponència d'insularitat al Senat.

Vidal ha valorat «de forma molt positiva» que les presidències dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera hagin comparegut aquest dimecres a Madrid.

En aquest sentit, ha destacat «una solidaritat total» per les reivindicacions expressades per les presidències de tots els consells, encara que "amb especial èmfasi" les de la presidenta de Formentera, Alejandra Ferrer.

El senador ecosobiranista ha defensat que s'ha de fer front comú per a afrontar «problemàtiques molt greus i reptes importants com, en el cas de Mallorca, les competències de costes, la connectivitat, els descomptes de resident o inversions necessàries com la del tren de Llevant o la EDAR de Palma».

No obstant això, Vidal, «des d'una vocació confederal balear», ha ressaltat qüestions com «l'activitat agrària i les exportacions en el cas menorquí, el senador propi eternament reivindicat i la triple insularitat a Formentera, o les inversions en carreteres i la bioseguretat per a frenar les espècies invasores a Eivissa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.