algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
10°

Vidal: «La posició de Vox i C's amb la llei estatal de canvi climàtic desvirtua el consens contra les prospeccions»

El senador autonòmic Vicenç Vidal (MÉS) ha alertat que les esmenes que Vox i Cs a la Llei de Canvi Climàtic afavoreixen les prospeccions d'hidrocarburs en el Mediterrani i ha lamentat que es desvirtuï així el consens social que es va donar a les Illes.

Vidal i el diputat de MÉS Josep Ferrà s'han reunit aquest dimecres al Senat amb la portaveu d'Aliança Mar Blava, Sara Pizzinatto, per a estudiar el consens que s'està treballant en el context del debat sobre el projecte de llei estatal de Canvi Climàtic.

Pizzinatto valora positivament el projecte de llei però adverteix de les conseqüències d'una «lletra petita que pot permetre que les prospeccions al Mediterrani prosperin». Ha reclamat que el consens al voltant de les esmenes proteccionistes que proposa Aliança Mar Blava «sigui el més ampli possible».

El senador Vidal ha reclamat a les forces polítiques amb representació en el Congrés que incorporin les esmenes de la plataforma ecologista per a millorar el text. Aliança Mar Blava ha reclamat a les forces polítiques que donin suport a la prohibició de noves activitats de recerca, exploració i explotació d'hidrocarburs, així com l'extensió de la prohibició a altres substàncies minerals i l'extensió de la prohibició a les sol·licituds actualment en tramitació --actualment hi ha 22 en procés-- i, a més, prohibir la pròrroga de les concessions d'hidrocarburs en vigor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per s´antifeixista, fa mes de 3 anys

vox i c´s són molt nocius per a sa vida des nostro país en general.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente