algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

[VÍDEO] Vidal anima els ciutadans a reclamar l'indult de Valtònyc i Hasél i explica com fer-ho

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha animat aquest dimarts a «inundar de peticions ciutadanes l'Estat» per a reclamar l'indult dels rapers Valtònyc i Hasél.

«Algunes persones ens demanaven com reclamar l'indult per Pablo Hasél i per
Valtònyc. És senzill. En aquest vídeo he mirat d'explicar com fer-ho», ha publicat Vidal a Twitter.

Al vídeo, Vidal ha destacat que el 23-F «es va produir un atac greu a la democràcia però que ara també es produeixen atacs a la democràcia cada dia, com a la llibertat d'expressió». Per aquest motiu, Vidal ha animat la ciutadania a emplenar peticions d'indult a través del web del Ministeri de Justícia.

A més, ha destacat: «Nosaltres, des de l'esquerra sobiranista i ecologista mallorquina, sempre hem estat partidaris de l'amnistia però, al mateix temps, la nostra posició és que cal aprofitar totes les eines possibles a l'abast. També l'indult».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

No sé per què tant de rebumbori per defensar un autèntic feixista (Pablo Hasél): un individu violent, antisocial i que, de pasada, canta amb un estil que és un insult a la música.
Estic perdent tota la confiança amb certs personatges polítics. Bé, de fet ja fa temps que l'he perduda.

Valoració:0menosmas
Per de asco, fa mes de 3 anys

Si, hombre, si. Como si los ciudadanos no tuviésemos otras que hacer o en que pensar. ¿Y para esas ocurrencias te pagamos el sueldo?. El día que las letras del tal Valtonic vayan contra ti o contra un familiar directo tuyo, seguro que no nos vendrías con estas tontearías. A medida que pasan los días más pienso en Einstein.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente