nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El Pi mostra la seva preocupació per saber com es vacunaran als grans dependents

La portaveu del Pi-Proposta per les Illes Balears en el Parlament, Lina Pons, ha demanat aquest dilluns que s'aclareixi com es vacunaran de Covid-19 als grans dependents.

Pons ha explicat que aquest dimarts, durant la sessió de control en el ple del Parlament, preguntarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, quina és l'estratègia que té prevista per a vacunar a aquest grup de risc.

Pons ha apuntat que «molts ajuntaments tenen dubtes de com s'administrarà la vacuna Pfizer i com aquesta no es pot traslladar amb cotxe hagin de ser els grans dependents els que hagin de traslladar-se on està la vacuna».

Segons Pons, «volem saber amb quines dificultats s'han trobat i com se solucionen». Pons ha apuntat que «hi ha persones que fa un mes que les han anomenades per a avisar que els posaran la vacuna i encara no sabem res, grans dependents, majors».

La portaveu de la formació també ha constatat que «una vegada més són els municipis els que estan donant solució a totes aquestes famílies que tenen grans dependents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.