algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Més per Menorca envia una carta al Ministeri de Cultura per a demanar l’indult de Hasél i Valtònyc

180845

El portaveu del grup Més per Menorca al Consell, Miquel Maria, ha enviat una carta al ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, per a expressar-li la seva preocupació davant la situació que pateixen els artistes envers la seva llibertat d’expressió.

En un estat de dret i democràtic la llibertat d'expressió ha d'estar protegida, i resulta alarmant que l'Estat espanyol lideri el rànquing d'artistes empresonats, segons informa de Freemuse, l’ONG internacional que defensa el lliure dret a l’expressió artística. Només l'any 2019 foren catorze. «Això és conseqüència d'una anomalia jurídica que ha de ser corregida», reivindica Maria.

En aquesta carta, Maria demana que es facin les modificacions legislatives pertinents perquè no es repeteixin casos com el del recentment empresonat Pablo Hasél o l’exiliat Valtònyc.

El portaveu dels menorquinistes també demana amb urgència, la tramitació dels indults per a aquests cantants, «per tal de no estendre l’autocensura entre els i les artistes», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 3 anys

El què heu de demanar és la independència i no aquestes xorrades.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente