algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

[VÍDEO] Negueruela s'estrena com a portaveu del Govern i demana disculpes pels «errors que pugui cometre en l'ús de la llengua pròpia»

El nou portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha agraït aquest dilluns «la confiança» de l'Executiu en atorgar-li el càrrec de portaveu i ha demanat disculpes pels errors que pugui cometre en l'ús del català.

Durant la seva primera roda de premsa com a portaveu del Govern després de celebrar-se el Consell de Govern, Negueruela ha valorat la feina feta per l'exportaveu de l'Executiu de les Balears Pilar Costa.

Així mateix, ha qualificat de «vital» el paper de la informació davant d'una «situació tan difícil» com la de la pandèmia de la Covid-19. «Es necessita la informació veraç, però també la crítica informativa», ha remarcat.

Finalment, ha destacat la «importància» dels mitjans de comunicació en el «bon funcionament de la democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 3 anys

Magnífic exemple! Hauria de fer avergonyir a tots quants viuen a ca nostra -tant si fa molt de temps com si en fa poc- i que menyspreen el català no fent-lo servir; també, a aquells qui, tot i essent del país, n'abandonen la llengua davant de quisvulla que parli en foraster.

Valoració:0menosmas
Per Macià, fa mes de 3 anys

En lloc de demanar disculpes per parlar-lo malament, hauria pogut dedicar una mica de temps a anar a classe i aprendre'n. N'ha tengut anys de sobra!

Valoració:1menosmas
Per inca, fa mes de 3 anys

Si aquests darrers 5 anys no haguessis fet totes les rodes de premsa en castellà, ara ja en sabries! S'ha de ser ben poc intel·ligent, o proper a VOX, per no poder aprendre una segona llengua romànica ( o 3a).

Valoració:9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@escorpí
Y tú para aprender a escribirlo.

Valoració:-5menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 3 anys

Ido, ja que parla tan be castella: "al pan, pan, y al vino, vino". Podria haver dit "llengua catalana" i no "llengua propia". O es que pot ofendre votants del PSOE?

Valoració:4menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Fer esforços per parlar bé la llengua del lloc on es viu i seguir estudiant i millorant la seva parla, és una de les principals virtuds que pot arribar a tenir qualsevol persona i en el cas particular del Sr. Negueruela encara més, degut al alt càrrec que té assignat.

Valoració:5menosmas
Per escorpí, fa mes de 3 anys

No és que no hagi tingut tens per aprendre català!

Valoració:11menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Molt bé. Rectificar és de savis.

Valoració:9menosmas
Per paraula, fa mes de 3 anys

Està molt bé que tengui aquest gest. La humilitat és una gran virtut.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente