algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El Pi dona suport a la iniciativa 'SOS Turismo' per reactivar el sector i «salvar les Balears»

El Pi ha dona suport a la iniciativa 'SOS Turismo' amb un acte a Cala Millor. | El Pi

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha donat suport aquest dissabte a la iniciativa 'SOS Turismo' per «reactivar el sector i salvar les Balears».

Antoni Amengual, president de la formació, acompanyat de càrrecs del partit i de regidors de la formació a la comarca de Llevant, ha deixat clar a Cala Millor que «Armengol ha de reivindicar davant Sánchez una vacunació específica per les Illes perquè el mes de juny un 70% de la població estigui immunitzada, si no, no tindrem temporada turística».

Amengual ha explicat que «les reivindicacions de 'SOS Turismo' coincideixen plenament amb les peticions que ha fet El Pi, tant al Parlament com al Consell de Mallorca». Segons Amengual, «hi ha d'haver un front comú davant les decisions econòmiques i sanitàries per poder sortir de la crisi provocada per la Covid-19; un front comú per exigir a Madrid el que ens pertoca».

El president d'El Pi ha destacat «la importància dels Fons Europeus, amb els quals el Pi està treballant des de fa mesos, perquè a través d'ells podrem reactivar i diversificar l'economia de les nostres illes». Segons Amengual, «els Fons Europeus han de ser gestionats per un comitè de professionals per evitar que s'utilitzin amb fins partidistes». «Esperem que la nova conselleria que ha anunciat Armengol tingui en compte aquesta proposta», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

Estaria molt bé que el turisme tocàs fons. Només així hi haurà canvi de model. Si no, tot continuarà com abans: massificació, brutor, mamaming, preus disparats, immigració...
Els hotelers volen doblers fàcils, I quan No guanyen milionades, ploren!

Valoració:5menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

No es es turisme que cal salvar sinó s'economia, a part de sa salut de sa gent. Es turisme és prostitució de sa terra

Valoració:3menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 3 anys

No a la mendicitat

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente