nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.06°
13°

MÉS defensa al Consell l’ús públic del solar de l’aeròdrom de Son Bonet

El Consell de Mallorca ha instat aquest dijous el Govern espanyol i Aena a «consensuar amb l’Ajuntament de Marratxí els futurs usos del solar de l’aerport de Son Bonet», segons ha explicat el portaveu ecosobiranista a la institució, Guillem Balboa. Així doncs, el ple s’ha oposat a l’actual proposta de fer un parc fotovoltaic i demana mantenir l’espai verd per a l’ús dels veïnats.

En una declaració institucional signada per tots els partits i impulsada per MÉS, la institució insular també ha demanat negociar la transferència de les competències en matèria de ports i aeroports. MÉS per Mallorca i MÉS per Marratxí s’oposen als plans d’Aena de reconvertir un solar vinculat a l’aeròdrom de Son Bonet i eliminar l’únic espai de lleure del qual disposen els veïnats del Pla de na Tesa.

«Des de MÉS per Marratxí estam compromesos amb el medi ambient i amb totes les iniciatives que afavoreixin les energies renovables, però no a qualsevol preu. No podem tolerar que Aena elimini l’únic espai verd proper a Son Bonet ja que es tracta d’una zona que els veïnats de Cas Capità, Pla de na Tesa i es Pont d’Inca utilitzen diàriament des de fa 20 anys, i que a més està classificat com a espai lliure públic», ha apuntat el coordinador i portaveu de MÉS per Marratxí, Joan Francesc Canyelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.