nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

MÉS: «Vivim en un estat on els feixistes poden dir qualsevol barbaritat i els artistes no poden opinar»

MÉS per Mallorca ha criticat aquest dilluns que el raper Pablo Hasél hagi d'entrar a la presó «per un delicte de pura opinió». Així s'ha expressat la formació a través de Twitter, qui ha publicat una imatge amb la cara del raper al costat del text 'Llibertat Pablo Hasél'.

En el text, MÉS lamenta que «els feixistes poden dir qualsevol barbaritat» mentre que els artistes no poden opinar. «Les idees i les cançons no s'empresonen», han conclòs.

El 28 de gener l'Audiència espanyola va donar 10 dies al raper per a ingressar a la presó i complir una condemna de nou mesos de presó per un delicte d'enaltiment del terrorisme i injúries i calúmnies a la monarquia en la lletra de les seves cançons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el titular és...., fa mes de 3 anys

Una veritat com un temple !

Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Que les dretes puguin dir animalades i defensar publicament una dictadura sense que la justicia espanyola tingui res a dir, mentre un raper va a la preso per cantar el que han dit multitut de diaris sobre la monarquia i la seva corrupció, posa en evidència la parcialitat i la politització del sistema judicial espanyol

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente