nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Reunió de tots els partits representats al Consell de Mallorca: bones paraules i res pus

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha ofert aquest dimecres la seva «mà estesa» a les formacions polítiques amb representació en la institució insular per a fer propostes i «donar solucions a la ciutadania» davant la difícil situació generada per la pandèmia de la Covid-19.

En una trobada amb els portaveus dels diferents grups del Consell, Cladera ha fet una valoració de les mesures que s'han pres fins ara, ha convidat les formacions a fer propostes i ha explicat la reestructuració que es durà a terme a la institució insular.

Després de la reunió, la presidenta ha explicat que aquestes trobades seran a partir d'ara un espai en el qual treballar les proposicions que facin les formacions i que hi haurà un calendari de reunions periòdiques. Han assistit a la trobada d'aquest dimecres els portaveus del PSIB-PSOE, Andreu Alcover; del Partit Popular, Llorenç Galmés; de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa; de Ciutadans, Beatriz Camiña; de Podem Mallorca, Magdalena Gelabert; del PI, Xisca Mora, i de Vox, Pedro Bestard.

Per part d'El PI, la portaveu del grup en el Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha assenyalat després de la trobada que «la societat requereix que ajuntin esforços totes les forces polítiques». Mora ha destacat la problemàtica de l'habitatge a Mallorca entre els temes que considera que es podrien tractar en aquesta comissió que es reunirà a partir d'ara de manera periòdica.

«No ens han revelat res del que voldran dur a terme sinó que han repassat els anuncis que durant les últimes setmanes ha fet l'executiu», ha criticat el portaveu del Grup del PP, Llorenç Galmés, qui ha lamentat que el PP ja ha fet més de 150 propostes a l'equip de govern «que no han estat escoltades». Galmés també ha reclamat que Cladera redueixi alts càrrecs del Consell ara que ha anunciat una reestructuració de la institució insular.

D'altra banda, la portaveu del partit polític Ciudadanos, Beatriz Camiña, s'ha compromès a repensar i presentar aquest pròxim dilluns a Cladera noves propostes. «Tots som al mateix carro, tots vivim a Mallorca i tots volem que Mallorca tiri endavant. No és el moment de barallar-se», ha indicat.

Finalment, el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha valorat molt positivament la reunió i ha criticat que el PP «ha fet les mateixes propostes que fa dos o tres anys». «El que es demana és un esforç de conjunció de voluntats i d'idees per a veure com sortim de la millor manera possible», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.