algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Jarabo sobre el cas de Sonia Vivas: «És pervers que el PP es posi del costat dels delinqüents en lloc de defensar la víctima»

El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha lamentat aquest dimecres que el PP «es posi del costat dels delinqüents» en el cas de Sonia Vivas, després que el Tribunal Suprem hagi confirmat la condemna per coaccions a agents de la Policia local de Palma i la formació popular hagi demanat el seu cessament.

En una roda de premsa, Jarabo ha expressat el seu respecte per la ratificació de la sentència i ha remarcat que ha quedat confirmat que «unes persones varen delinquir i una altra, Sonia Vivas, era la víctima».

En aquest sentit, el portaveu ha criticat el comportament «pervers» del PP que, el mateix dia del coneixement de la sentència, «es posi del costat dels delinqüents en lloc de defensar la víctima».

Cal recordar que el Tribunal Suprem ha confirmat la condemna de presó als agents de la Policia Local de Palma per un delicte de coaccions a Sonia Vivas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per paco, fa mes de 3 anys

el que és pervers és que aquests estiguin a la institucions i lo de la sonia no té nom, el pitjor que tenim a política

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente