cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

L'extrema dreta de VOX pressiona el PP per a presentar una moció de censura contra Armengol

Jorge Campos, líder de VOX, ha parlat telefònicament amb Biel Company, president del PP, per reclamar-li que presenti una moció de censura contra la presidenta Armengol. | dBalears/Arxiu

L'extrema dreta de VOX a les Balears ha proposat al Partit Popular (PP) que presenti una moció de censura contra la presidenta del Govern, Francina Armengol, que governa amb el suport de Podemos i MÉS per Mallorca.

Així li ho ha comunicat aquest dissabte, en conversa telefònica, el president de VOX i diputat, Jorge Campos, al president del PP balear, Gabriel Company: «la senyora Armengol no escolta, i davant la insostenible situació actual, creiem imprescindible i urgent acudir a un instrument democràtic previst per aquesta mena de situacions: la moció de censura. Propòs que el Grup Parlamentari Popular la presenti en comptar amb els diputats suficients. Si atén la nostra petició i presenta una moció de censura, comptarà amb el suport dels diputats de VOX».

Campos ha assenyalat que «la societat balear, el seu teixit productiu i empresarial, no pot continuar suportant l'erràtica gestió de la crisi social, sanitària i econòmica del Govern presidit per Armengol. Les 'multitudinàries manifestacions' reflecteixen la desesperació de treballadors, autònoms i empresaris, de famílies senceres, que exigeixen la dimissió de la presidenta del Govern. Armengol ha de partir».

Des de VOX s'han plantejat 10 punts d'acord que per a Campos «són necessaris i coincidents entre totes dues formacions» i que podrien ser «el punt de partida sobre el qual treballar per a anar recaptant el suport de tots els qui no dubten que s'imposa un canvi en el Govern de les Illes Balears».

Així, el 'decàleg' polític clarament detrà que ha definit VOX és el següent:

«1. Reducció de càrrecs polítics, organismes superflus i nombre de conselleries.

2. Centrar els esforços de l'administració a salvar el teixit productiu i empresarial.

3. Ajudes directes a treballadors, autònoms i petites empreses.

4. Pla sanitari massiu i urgent; amb tests, rastreig i seguiment; per salut pública i per a intentar salvar la pròxima temporada turística, evitant els confinaments i tancaments discrecionals de negocis. Dins d'aquest pla, intensificar i organitzar millor la campanya de vacunació.

5. Comissió de recerca de menors tutelats prostituïts.

6. Treballar contra la immigració il·legal i el tràfic d'éssers humans. Col·laboració amb les FCSE en la Comunitat Autònoma per a la detecció, detenció i expulsió d'immigrants il·legals.

7. Pla de lluita contra la inseguretat i contra l'okupació il·legal.

8. Minimitzar els efectes de la LOMLOE en defensa de la llibertat d'educació recollida en la Constitució.

9. Garantir el dret a l'escolarització en qualsevol de les llengües oficials, sense discriminació lingüística.

10. Suspensió de subvencions a entitats i associacions les activitats de les quals no reverteixin en ajudes o 'beneficis reals i concrets' per a les persones més necessitades a conseqüència de l'actual crisi, en tant no es recuperi l'economia balear».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Allà va!, fa mes de 3 anys

Enteneu-ho. No sap fer res més. Com aquests que embruten les parets del carrer per donar-se a coèixer perquè no tenen altra manera de fer-ho. Ho fan tot en negatiu pequè de positiu no en en tenen res. No en saben.

Valoració:3menosmas
Per Jaume I, fa mes de 3 anys

Totalment d,acord amb vox,en quant a eliminar organismes innecesaris.Alguna proposta,la zarzuela,la moncloa,el jemad...

Valoració:4menosmas
Per Iñaki Mangarin, fa mes de 3 anys

Vox, enemic de les matemàtiques( no sumen) i de la ciència també.

Valoració:9menosmas
Per Oh, fa mes de 3 anys

El gobierno socialcomumista ha destruido la salud y la economia

Valoració:-16menosmas
Per Nausea, fa mes de 3 anys

Cuatre inadaptats socials a qui ha votat una infima minoria , i en el cas del cambrer que va de xulo passat de rosca ni aixo, que diuen que parlen en nom del "pueblo". Si, ein Reich, ein Folk, ein Fuhrer.



Valoració:10menosmas
Per Tanmateix la perdran, fa mes de 3 anys

I que ho son de dolents! El seu unic objectiu és destruir: Destruir el nostre poble, destruir les nostres arrels, destruir la nostra llengua, destruir la nostra cultura, destruir el nostre patrimoni natural i ara, si poguéssin, cosa que no assoliran, també destruir també la nostra salut.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente