nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

MÉS per Mallorca: «Cal prioritzar projectes estratègics que ajudin a fer la transició cap a un nou model econòmic»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera ha insistit avui en la necessitat de «prioritzar projectes estratègics» que ajudin a fer la transició cap a un nou model econòmic i a la recuperació total del benestar. Així ho ha assegurat després de mantenir una reunió amb el president del Cercle d’Economia de Mallorca Josep Maria Vicenç. Tots dos han coincidit en no perdre més temps a l’hora de posar en marxa actuacions urgents davant un escenari post COVID-19.

Durant la mateixa reunió, a la qual també han assistit el diputat Joan Mas 'Collet', i el conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local Jaume Alzamora, s’ha posat de manifest que davant la crisi sanitària, econòmica i social, «és fonamental realitzar un esforç conjunt per combatre la fragilitat i vulnerabilitat que ha demostrat la nostra economia».

Noguera també s’ha reunit avui amb representants de l’Associació Hotelera de Palma. Amb el president de l’entitat, Javier Vich, ha coincidit en el fet que «accelerar la vacunació a les Illes Balears, per la seva especificat i la dependència dels de sector serveis, ha de ser una prioritat. De la mateixa manera, tots dos han coincidit en allargar la vigència dels ERTO, bonificar les quotes de la Seguretat Social, així com activar un pla de rescat econòmic vinculat al sector turístic.

Les dues trobades formen part d’un seguit de reunions que MÉS manté, i seguirà mantenint, amb els diferents agents econòmics i socials per trobar solucions consensuades davant la conjuntura actual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.