muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

El Pi torna a reclamar que es prioritzi la vacunació a les comunitats turístiques

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha tornat a reclamar que es prioritzi la vacunació a les comunitats turístiques. La formació ha presentat una iniciativa parlamentària perquè es dissenyi un pla urgent per tal d’accelerar la vacunació i aconseguir que el 70% de la població de les Balears estigui vacunada com a màxim el 30 de juny.

El Pi també ha exigit mesures econòmiques per tal de «salvar les Balears» i ha plantejat que es dissenyi un pla d’acció global per a les Illes per tal d’ajudar a tots els sectors empresarials que estan patint les conseqüències de la Covid.

La portaveu del grup parlamentari, Lina Pons, ha remarcat que «abans de Nadal vam demanar contundència a la presidenta Armengol i vacunació accelerada i selectiva». Segons Pons, «no se’ns ha escoltat i no hem obtengut resposta per aquest motiu hem registrat una iniciativa perquè es posin tots els recursos que siguin necessaris per a vacunar la població».

La portaveu ha puntualitzat que «han volgut agradar a tothom i així no se solucionen les coses». Pons ha destacat que els conviden a reunions, «però no ens escolten tot i que el temps ens acaba donant la raó».

Per la seva banda, el president d’El Pi, Antoni Amengual, ha criticat que Armengol «viu dins de la bombolla del Consolat i no coneix la realitat de tot el que està passant». Segons Amengual, «s’ha de fer un pla per a tots els sectors empresarials i ens hem de centrar en la microeconomia i posar en marxa mecanismes perquè els doblers arribin a la gent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

O sigui, que primer han de ser tots aquests fatxes que posen copes, que per tenir contents als seus clients ens han empestat a tots, que malgrat es donin ajudes fan tan de renou i volen tomar el Govern. I si en sobra qualcuna, que se rifi entre els docents, perruquers, botiguers, personal de farmàcia, de neteja , cuidadors a domicili, malalts i gent major.
No teniu vergonya!

Valoració:2menosmas
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Per què? No volen virus?
Acabariem abans si s´encomanassin!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente