nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

El Pi vol que les competències en matèria de Justícia siguin de les Illes Balears

El Pi – Proposta per les Illes ha registrat una proposició no de Llei a la Mesa del Parlament per tal de demanar al Govern que faci «les accions que corresponguin per avançar en la transferència en matèria de Justícia».

Els diputats de la formació balearista, Josep Melià i Catalina Pons proposen al Parlament que insti al Govern «perquè en el termini màxim de cinc mesos elabori un informe sobra la complexitat i peculiaritats de l'exercici de la competència de Justícia a les Illes Balears com a comunitat arxipelàgica, tot valorant les repercussions d'aquesta realitat».

El Pi també demana que en el mateix termini de cinc mesos el Govern elabori una actualització del cost efectiu que hauria de tenir el traspàs de la competència de justícia a favor del Govern, tot tenint en compte els canvis produïts els darrers anys en aquests servei públic, les necessitats i mancances des servei i el creixement poblacional».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 3 anys

Qui Uniò Mallorquina?
Perqué sirà?...

Valoració:2menosmas
Per Le sans culottes, fa mes de 3 anys

Fum,fum,fum

Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

Santa innocència. Abans aconseguiríem la independència d'Espanya.

Valoració:8menosmas
Per Què te creus que te crec?, fa mes de 3 anys

Diuen que volen un estat federal, o fins i tot la independència. Però pacten amb feixistes que se volen carregar les autonomíes i fins i tot eliminar institucións de l'Administració Local, com puguin ser els consells insulars.
Que s'en vagin a porgar fum!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente