algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Consell aprova dissenyar un pla de xoc amb el Govern per fer front a la Covid-19

El Consell de Mallorca ha aprovat a proposta d'El Pi dissenyar un pla de xoc per lluitar contra la Covid-19. El plenari de la institució ha donat llum verda amb els vots de l’equip de govern i de Cs a la proposta de la formació regionalista de convocar a tots els grups polítics per fer front comú i consensuar un pla sociosanitari i econòmica per salvar Mallorca.

El president de la formació Antoni Amengual, ha apuntat que «fa molts de mesos que des d'El Pi reivindicam la necessitat d’anar units i buscar consensos pel bé de la nostra terra». En aquest sentit, ha explicat que «esperem que en el termini d’una setmana es convoqui a totes les forces polítiques i comencem treballar per poder afrontar amb garanties aquest any».

Amengual ha explicat que «també s’ha acordat que aquest pla de xoc s’haurà de coordinar amb Govern per tal de prendre actuacions conjuntes i a coordinar-nos per fer més efectives les mesures». Unes mesures ha puntualitzat que «es basin en un calendari de vacunació, el disseny de la nova temporada turística perquè sigui segura, la gestió del Fons Europeus que han de servir de fonament perquè les noves generacions tinguin un futur i siguin competitives i la coordinació dels cossos de seguretat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.