algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

MÉS demana accelerar el procés de vacunació per evitar «la degradació del teixit productiu»

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha reclamat en aquest dimarts que s'acceleri el procés de vacunació per a poder arribar a estiu amb el màxim de població immunitzada i reactivar els sectors estratègics com més aviat millor.

Segons ha informat Noguera aquest dimarts en nota de premsa, malgrat els esforços, «el ritme és lent i això repercuteix de manera negativa tant per a posar fi a la pandèmia com per a parar la degradació del teixit productiu».

En aquest context, el coordinador ecosobiranista ha destacat que «si es vol ser un destí segur, una vegada la població de risc estigui vacunada cal estendre el procés a tots el personal lligat al teixit productiu». D'aquesta manera, per a Noguera, «els esforços del Govern han de centrar-se en accelerar la vacunació el més ràpid possible».

Per part seva, el portaveu de MÉS en el Parlament, Miquel Ensenyat, ha insistit a reclamar al Govern espanyol que distribueixi la vacuna de manera «més equitativa» i atenent criteris poblacionals.

Segons Ensenyat, «per a poder incrementar el ritme de vacunació es necessiten les dosis necessàries». De fet, el portaveu parlamentari de MÉS ha denunciat que a hores d'ara el Ministeri de Sanitat «ha distribuït a les Balears un 30 per cent menys de les vacunes que li tocarien si s'atén criteris de població».

Amb tot, Ensenyat ha recordat que la vacuna representa un primer pas per a doblegar al coronavirus i ha insistit en el fet que no s'abandonin les mesures de prevenció establertes. «És important que tothom incrementi la responsabilitat social i faci un últim esforç perquè aquesta nova envestida de la Covid-19 tengui el menor impacte possible», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Gracias a MES, una vez más, por justificar sus sueldos largando obviedades.
Noguera, Ensenyat y, sobre todo, Vidal, son mis referentes.
Hace un tiempo se decía que si no querías dar golpe y ganar cuartos, tenías que hacerte notario.
Ahora ya no hace falta ni estudiar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente