algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

El Pi presentarà una esmena d’un milió i mig d’euros als pressupostos per a l’escola concertada

La portaveu d'El Pi – Proposta per les Illes Balears, Lina Pons, ha anunciat aquest dimecres que presentarà una esmena als pressupostos generals de la comunitat autònoma d’un milió i mig d’euros per a reforçar l’escola concertada. Pons ha apuntat durant la seva compareixença després de la junta de portaveus que la setmana que ve també li faran una pregunta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per a «fermar el compromís que ella i el seu govern té amb l’escola concertada».

Segons la portaveu del grup parlamentari, «des dels seus orígens, El Pi està compromès amb l’escola concertada perquè sabem que és necessària, és complementària i fan una tasca tan important com fa l’escola pública».

D’altra banda, Pons ha remarcat que «li hem de donar les gràcies a la presidenta perquè s’ha fet seva una petició de fa mesos d’El Pi perquè es facin PCR a tots els viatgers nacionals». Ha explicat que Armengol li ho ha demanat a Sánchez i que «veurem com acaba».

Tot i això, ha criticat que els sap molt de greu «confirmar allò que prevèiem i que vàrem denunciar que esperàvem i que reclamàvem que no fos així i és que Sánchez no ha fet cap anunci per a les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La veritat, fa mes de 3 anys

Volia escriure "I s'havia de recòrrer a la privada transitòriament".

Valoració:0menosmas
Per La veritat, fa mes de 3 anys

Si els donässin un xec de sis mil euros als que volen anar a escoles privades, malgrat haver hi places a les públiques, serien sis mil euros multiplicats pel numero d'alumnes que estrien aquesta modalitat, que se li prendrien a la pública.
El xec escolar estava justificat quan al principi de la restauració democràtica, no hi havia escoles per a tots i s'havia de recurrir a la pública transitòriament. I era l'alternativa als concerts amb escoles privades. Però ara no té cap sentit i és pagar capritxos.

Valoració:6menosmas
Per Lolo, fa mes de 3 anys

Pi te queden 2 telediaris.

Valoració:4menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

En poques paraules: El Pi és al costat dels que volen desballestar les escoles públiques per vestir d'or i de brillants a aquest invent de TBO que és l'escola privada pels beneficis i la selecció d'els alumnes i pública per carregar les despeses a conte dels impostos de tots.
I els pobres, esquerrans i no espanyolistes, si queden sense escolarirzar millor.

Valoració:8menosmas
Per "Els paninsulars mos roban", fa mes de 3 anys

Me faltan dadas per poder donar la quantitat del xec escolar.
Si suposam que costa anualment 6.000 euros per alumne.
El xec escolar seria donar-lo per el 74%, o sigui 4440 euros per els alumnes que vagin a escolas privadas.
Cada alumne que anàs a escola privada deixaria un
26% més per els alumnes que van a la escola pública.
Si fos el 50% que anassin a la escola privada, els de la escola pública tendrian un 126%, o 7560 euros.

Valoració:-5menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

La gent del PI mostren el llautó, son un poc diferents a la gent del OPUS i no repeteixen el seu discurs, però també tenen clar que volen escoles per la gent bona. No volen mesclar els infants, volen escoles que no estiguin a l'abast de les famílies pobresValoració:10menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 3 anys

Me sembla una vergonya, aquesta quantitat de doblers, per una escola, que sí la comparam amb la pública és com un barri ric, al costat d'un barri pobre. L'escola concertada, sempre ha tengut, millors recursos, millors equipaments.... I ara, a més a més, els voleu beneficiar amb doblers públics.
Vergonya, més valdria, com a polítics de veritat, us preocupàsseu dels servicis públics, que per això, són públics i no privats, com són les escoles concertades.

Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Se incluyen los 150.000 que han volado del Principal, el cortijo de UM ergo PI?
Lina, Lina, Lina.....

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente