nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

El Pi demana a Armengol plans que vagin lligats al manteniment de llocs de feina als mitjans de comunicació

176525

El Pi ha demanat a la presidenta del Govern Francina Armengol que estableixi plans que vagin lligats al manteniment dels llocs de feina als mitjans de comunicació de les Balears. La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, en la sessió de control, ha deixat clar que«els mitjans de comunicació són un sector petit, però estratègic per a la cohesió social i per assegurar la presència informativa de les illes, aquí i fora amb una agenda pròpia».

Pons ha explicat que «la situació de les empreses periodístiques, sobretot mitjans de comunicació és quasi dramàtica». Segons la diputada d’El Pi, «ERTO, canvis i acomiadaments que tenim a un horitzó més proper que llunyà i no hem d’oblidar que el dret a la informació és un dret fonamental que garanteix el bon funcionament de la democràcia». En aquest sentit, ha puntualitzat que «més enllà del teixit industrial dels llocs de feina, hi ha el dret a estar informats».

Pons també ha demanat a la presidenta Armengol que «quin serà el pressupost de l’any que ve de la ràdio i la televisió públiques i en què retallarà». A més ha recordat que «tenim exemples molt trists de províncies com Cuenca o Guadalajara que ja no tenen premsa, no ens ha de passar el mateix».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.