algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Vidal: «Negar la identitat a les persones trans és una clara vulneració de drets»

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha fet aquest divendres una crida per a visibilitzar i protegir les persones més vulnerades del col·lectiu LGTBI+. Així, i en marc de la setmana de l'Orgull, Vidal ha penjat la bandera trans a la balconada del seu despatx al Parlament. Un gest amb què, segons el senador ecosobiranista, pretén lluitar contra la invisibilització de la realitat. «Negar la identitat a les persones trans és una clara vulneració de drets», ha emfatitzat.

En aquest sentit, Vicenç Vidal ha criticat el posicionament del Govern espanyol i el retard en l'aprovació d'una llei estatal que iguali drets i permeti viure amb dignitat a les persones transsexuals. Així Vidal ha reclamat celeritat i ha censurat el qüestionament d'algunes formacions polítiques envers la realitat trans. «La lluita feminista també inclou aquest col·lectiu. No és el moment de fer passes enrere des d'un feminisme mal entès», ha assegurat. De fet, Vidal ja va demanar fa unes setmanes al Govern espanyol pel seu posicionament al respecte.

En aquest context, el senador ha recordat que les Illes Balears ja disposen d’una Llei LGTBI i ha defensat la feina feta des de MÉS a favor del col·lectiu. De fet, durant anys MÉS per Mallorca ha fet feina en defensa del conjunt del col·lectiu LGTBI+ i fins i tot ha promogut campanyes per a visibilitzar persones transsexuals que havien tengut una gran rellevància en diferents àmbits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.