algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

El PP demana al Consell de Menorca que retiri «urgentment» la posidònia de les platges

El PP ha sol·licitat aquest dimarts al Consell de Menorca que activi «amb urgència» la retirada de posidònia de les platges, així com a «vetllar pel seu bon estat durant la resta de l'estiu».

El PP ha lamentat que «les ribes de la majoria de platges de la costa sud presenten encara una considerable acumulació de restes de posidònia a hores d'ara». «A tan sols una setmana de l'inici de temporada turística són moltes les platges, de diferents tipologies, que es veuen afectades per aquest procés natural que és l'arribada a la costa de restes despreses de la vegetació submarina a terra», han apuntat.

El PP ha subratllat que la incidència afecta especialment a les platges verges com Macarella, Cala en Turqueta o Son Saura, i també a sa Caleta, Cala Galdana i Cala Mitjana. «Aquesta situació perjudica la imatge i en alguns casos provoca olors desagradables per la putrefacció de les algues», han matisat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

També caldrà retirar sa merda de ses vaques?

Valoració:2menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Doncs jo deman que se retiri urgentment el PP de la política. Fa molt més mal inpartit intrínsecament corrupte, com és el PP, que no la posidònia damunt la sorra, que no en fa cap.

Valoració:5menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Que s'ho facin ells. Que s'ho paguin ells. A on s'ha vist que encara tinguèssim que pagar perque els hotelers se'n aprofitin més encara??? I les medalles se les volen posar ells. Però, què es pensen??? Quin cinisme, quina prepotència, i "urgentmernt", encara....

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente