algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Els batles d'El Pi mostren la seva «indignació» amb les mesures de protecció del territori del Govern

Els batles d'El Pi mostren la seva «indignació» amb les mesures de protecció del territori del Govern. | dBalears/Arxiu

Els batles d'El Pi (Proposta per les Illes) han mostrat aquest dissabte la seva «indignació» amb el Decret Llei de mesures urgents de protecció del territori. Els representants municipals, que s'han reunit amb els diputats i consellers de la formació, han denunciat que aquesta proposta que el Govern vol aprovar la setmana vinent, «amenaça l'economia dels petits propietaris i de les famílies mallorquines».

La presidenta de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que votaran en contra del decret llei i ha demanat al govern d'Armengol, «si és realment necessari aprovar una moratòria urbanística en una situació de crisis sanitària i econòmica». Segons Mora, «no s'entén que ens hagin demanat mà estesa per tirar endavant un pla de reactivació econòmica i després precipitadament i sense consensuar res tiri endavant aquest decret llei».

En aquest sentit, Mora ha apuntat que «aquesta decisió d'Armengol respon a la necessitat de tenir contents els seus socis de govern sense tenir en compte com això pot afectar a la gent de la nostra illa i atemptant contra l'autonomia dels ajuntaments». La presidenta de la formació ha deixat clar que «quan El Pi governi» derogarà aquest decret llei perquè «nosaltres farem una política territorial moderada i consensuada tenint en compte tots els sectors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep bestard, fa mes de 3 anys

el PI , partit be dretes Mallorqui, amb plena simpatia amb el PP, , algo semblan amb CiU .
sempre precurant per ells , NO PER EL POBLE.

Valoració:5menosmas
Per I encaea se deven demanar perque fracassen, fa mes de 3 anys

Qui estima Mallorca, no la destrueix.
A les passades eleccions, vaig votar a El Pi al meu ajuntament, pero paraula que no ho tornaré a fer mai més.

Valoració:13menosmas
Per Pere Llofriu, fa mes de 3 anys

Un PI molt poc ecologista. Sempre m’he demanat com ho saben, per posar un exemple, els neopageos que votaren a Delgado, si són de ‘sentro’ o de dreta total. On és la diferència? Teòricament n’hi ha, però a la pràctica és molt més pràctic estar amb els qui guanyen (basta recordar de part de qui estava l’Església els anys 40).

Una altra cosa és que si ja s’han embarcat en un partit diferent, freqüentment perquè en el partit més dretot ja havien acabat els menuts, cal distingir-se en alguna cosa, així el PI fa defensa del català, com fa dècades UM es va decantar per l’ecologitis ─encara més cosmètica eue efectiva─ per a fer veure que eren distints del PP.

Ara que el turisme de bestiar ja ha fet el lleixiu, el que pot fer funcionar els negocis i doni un grapat de vots continua essent vendre Mallorca. Cada dia més ciment, el gruix de votants no ho nota, però el territori sí.

Poca cosa podem esperar d’un partit regionalista i d’estar darrera la roca, amb tan poca esma que, si del PI depèn, qualsevol dia no quedarà ni regió.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente