cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Company celebra que Armengol «doni suport a les mesures del PP» en relació al nou decret

El líder del PP Biel Company ha celebrat que Armengol «doni suport a les mesures del PP i comenci a veure quina és la realitat econòmica i social de les Balears».

«La realitat s'ha imposat i al Govern no li queda més remei que aplicar les polítiques liberals, d'incentivació econòmica, que sempre ha defensat el PP per a mitigar l'impacte de la crisi del coronavirus», ha apuntat Company.

Així mateix, ha criticat la «manca de consens i de lleialtat» de la presidenta del Govern, Francina Armengol amb relació al Decret de Mesures Urgents per a impulsar l'activitat econòmica, ja que, han assegurat, «encara no han pogut veure les mesures concretes».

En aquest sentit, ha lamentat que el decret no està consensuat ni amb la resta d'institucions «ni amb els socis de govern, que se senten menyspreats i menystenguts». Segons el dirigent del PP, mancant conèixer els detalls, el decret contempla mesures «proposades durant molts mesos pel seu partit» a les quals la mateixa Armengol es va oposar «de manera sistemàtica».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Ell mateix ho diu: ses mesures de n'Armengol són ses mesures del PP

Valoració:0menosmas
Per Lluís Martí, fa mes de 3 anys

Aquest decret és una vergonya i una claudicació històrica davant els hotelers. Una vegada més el PSOE fa la feina bruta de la dreta més reaccionària. I afavorir el joc ja no ten ni nom. A veure si Més espabila! (de Podemos no es pot esperar res, són un zero a l'esquerra)

Valoració:4menosmas
Per Pere, fa mes de 3 anys

A veure si en les pròximes eleccions es presenta la coalició PSOE-PSIB-PP

Valoració:8menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Doncs ja podem tencar si a cada proposta ho han de celebrar si a fi de comptes tots dos son 155eros... a on és la diferencia?? en res.

Valoració:7menosmas
Per Mal assumpte, fa mes de 3 anys

Més clar,sigua. Només els falta robar i tancar a la presó a la gent catalanoparlant, per paréixer peperos.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente