algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Bauzá celebra l'alliberament de diversos 'presos polítics'... a Cuba

José Ramón Bauzá, que el passat mes de gener va provocar un incident al parlament europeu quan va intentar interrompre la intervenció de Carles Puigdemont i de Toni Comín i que va celebrar l'empresonament dels líders independentistes catalans, ha celebrat, des del seu perfil de Twitter, l'alliberament de José Daniel Ferrer, líder de la Unión Patriótica de Cuba (UNPACU) i altres tres activistes, que estaven detinguts des de fa poc més de sis mesos a Santiago de Cuba.

«¡VIVA LA LIBERTAD! El preso político cubano por excelencia ha sido liberado. Un paso más cerca de la democracia. ¡Vamos!» ha piulat José Ramón Bauzá.

Ferrer havia estat arrestat, curiosament, el primer d'octubre de 2019 i enjudiciat el 26 de febrer passat, al costat dels també opositors Roilán Zárraga Ferrer, José Pupo Chaveco i Fernando González Vaillant.

La condemna de quatre anys i mig de presó pels activistes opositors cubans ha estat substituïda per presó domiciliària.

Cuban Prisoners Defenders va fer pública l'excarceració en les seves xarxes socials: «Ha estat alliberat José Daniel Ferrer, al costat de José Pupo Chaveco, Fernando González i Roilán Zárraga. La justícia sempre és una victòria per a qualsevol Estat, i per a tots els seus ciutadans. Ens commou poder tornar a veure a aquests grans demòcrates lliures.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mojito, fa mes de 4 anys

Reconesc que el meu comentari anterior estava molt mal expresat i condueix a confusio. L'intencio era criticar l' hipocresia de Bausa per utilitzar el terme "politics presos" o "presos politics" segons convengui als seus interesos. Deu ser cosa del confinament.

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

@ mohito, que ja en deus anar fins al cul de mojitos... que no te'n enteres, noi, ell està parlant d'una democracia com Cuba ( que comparada amb eÑa, és gloria) i allà en diuen les coses clares, @gnol...

Valoració:1menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 4 anys

Mojito:En Jordi Sanhez i Jordi Cuixart,que tenen de politics?

Valoració:2menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 4 anys

Sí, mirau, qui ha governat la nostra comunitat durant quatre anys. És esperpèntic.

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

O sigui, que reconeix que a Cuba están democràticament millor que no pas aqui.
La teva tendència de sempre VOXQUIMANO

Valoració:7menosmas
Per Valent!, fa mes de 4 anys

Ja, ja, ja...
Se n´ha anat perquè deu pensar que el coronavirus no tendrà tanta condescendència amb ell com l´hem tenguda els mallorquins!

Valoració:11menosmas
Per Toni F, fa mes de 4 anys


Pobre home, es veu que el confinament el té molt avorrit i s'entreté fent treballs manuals. Li recomanaria la lectura de JJ Rousseau, potser descobriria que hi ha vida més enllà del seu nas. Personatge ridícul i pesat!

Valoració:6menosmas
Per Mojito, fa mes de 4 anys

Que no son presos politics, que son politics presos, espavilat!.

Valoració:-8menosmas
Per demòcrata, fa mes de 4 anys

En aquest element impresentable, tan sols li faltaria un tampó permanent de sa bandera franquista marcat en el front . D´aquesta manera, pels forasters que no el coneixen, tendria la carta de presentació ben visible.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente