muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El PSIB reivindica el feminisme com a «moviment a favor de les dones i contra la desigualtat»

El PSIB ha reivindicat el feminisme com un «moviment polític i social a favor de les dones i contra la desigualtat», per la qual cosa ha anunciat que presentaran mocions en les institucions de les Illes coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

Segons els Socialistes, amb la moció es reafirma el compromís de la formació de continuar treballant per a donar resposta als «problemes reals» de les dones, que és, han insistit, «principal» obligació i responsabilitat política del Partit. En aquest sentit, ha explicat que aquesta moció s'ha presentat en una reunió encapçalada per la secretària d'Igualtat del PSIB, Sílvia Cano, i les secretàries d'Igualtat insulars i municipals de les Illes, on han debatut els problemes socials de les dones i la participació cap als actes del 8M.

Així mateix, la formació ha recordat que ha promogut polítiques feministes com el Pacte contra les Violències Masclistes i les Taules de Coordinació en diferents municipis. A més, ha incidit en les polítiques progressistes que ha dut a terme aquesta legislatura com la pujada del salari mínim interprofessional (SMI) o que el permís de paternitat hagi passat a dotze setmanes, entre altres. Per aquest motiu, els Socialistes han afirmat que «sempre» han defensat el dia 8 de març, com a jornada per a continuar treballant a «avançar en drets i llibertats de les dones», a més de «remoure desigualtats que encara persisteixen en la societat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.