algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

[VÍDEO] Vox carrega contra el senador Vidal per una xerrada a l'escola d'Esporles

Vox carrega durament contra el senador Vidal per una xerrada a l'escola d'Esporles. | dBalears/Arxiu

Vox ha carregat durament contra el senador autonòmic, Vicenç Vidal (MÉS), per una xerrada que oferí als alumnes de l'escola d'Esporles.

L'exconseller de Medi Ambient, tal com va fer públic a través del seu Twitter, va xerrar amb els alumnes del CEIP Gabriel Comas i Ribes, de medi ambient, canvi climàtic i reciclatge. Vidal va qualificar la trobada de «diferent i molt interessant».

La xerrada, però, ha encès els ànims de l'extrema dreta. El líder de Vox a les Balears, Jorge Campos, ha criticat durament aquest fet titllant de vergonyós que un polític «separatista i progolpista» interactuï amb els alumnes «mentre als diputats de Vox ens deneguen el dret de visita les escoles».«Els tribunals decidiran aquesta clara vulneració de drets», conclou Campos en una piulada amenaçadora a Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Albert, fa mes de 4 anys

Els cans treuen sabonera quan estan enrabiats. Vetlau-li es ble, an aquest! Malauradament, no hi ha vacuna que funcioni en aaquests casos.
Tot per xerrar de medi ambient. Ui, sí, quin adoctrinament! Com se pot ésser tan ignorant, tan miserable intelectualment. Això és misèria, intelectual i humana. Són ells els que adoctrinen, negant una realitat objetiva i evident com és el canvi climàtic.
Arruix, passa fora ca pelut!

Valoració:4menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

Crec que es pot entrar a qualsevol escola a parlar amb els mentre no sigui per fer-hi política.
Parlen de reciclatge, de canvi climàtic, ... ui sí...quin adoctrinament... Ahhh clar que segurament Jorge Campos, a part de negar la unitat de la llengua, deu negar el canvi climàtic.

@I tant. Com bé dius "presuntamente". Ho has d'aplicar en el cas que toca, si no ho saps cert has de suposar que "presuntamente" no es va parlar de res més que no fos el que es diu.

@hispaniorum, no veig que dugui cap llaç groc. La vostra prepotència suprema vos fa veure el que no hi ha. Cercau crear polèmica d'on no n'hi ha i com sempre utilitzat qualificacions de manual. Feis servir tots el mateix llibre?

Valoració:4menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

La prepotencia ultraseparatista funciona asi, lo que no quieren para unos para ellos lo que sea...este sujeto del lacito no tiene verguenza o no ve más allá de sus narices.(quizá lo segundo).

Valoració:-7menosmas
Per J. Campos, fa mes de 4 anys

Vox prefereix infiltrar mwnors per enregistrar professors d'ètica il·legalment.
I dsps anar a visotar centres per faltar ak respecte als mestres.
Sí, no saben què és Educació.

Valoració:-1menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

No és normal que un partit d'ultra dreta, assimilat als neonazis europeus, que no fa ni una proposta a favor de que els ciutadans visquin millor, ni a favor de la sostenibilitat de la nostra terra, o la consetvació dels espais naturals, entre altres temes a tractar , pero que continuament intenta posar entrebancs i no deixen treballar a les institucions, ni debatre civilitzadament al Parlament ni als plens del Consell i municipals, no estigui il.legalitzat.
Jo tribo que els feim massa cas, a una gent que en la seva majoria, no ha treballat mai i viu de crear problemes, alguns d'ells greuíssims, subvencionats ja sabem tots per qui.

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

De lo de sa pancarta de VOX a s,escola de l,OPUS que hi ha en es Parc Bit, amb alumnes que l,aguantaven fent sa salutacio nazi, no n,ha dit res en Jorge aquest ....

Valoració:6menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

Este elemento debería estar en sus cosas, que no son, precisamente, ir a colegios, dijese lo que dijese. Seamos serios, ¿Qué se puede esperar?. Se empieza con un tema y se termina, presuntamente, con otros.

Campos y otros, también sobran en los colegios. Dejad a los niños.

Valoració:-16menosmas
Per demòcrata, fa mes de 4 anys

El que els dol als feixistes que no puguin proclamar les bonors falses i manipulades del dictador. Que es fotin per un pic.

Valoració:8menosmas
Per Només saben molestar i fer numerots, fa mes de 4 anys

Els "montapollos" del Parlament li ha dirt pro colpista, separatista i no sé quantes coses més al senyor Vidal, només per haver donat una xerrada als alumnes d'un institut, sobre reciclarge, compostatge i canvi climàtic, mentres que a ell no el deixen anar a fer inspeccions a les escoles.
I és que si fos per parlar del medi ambient, d'alimentació sana,de salut i d'higiene o de normes de convivència ciutadana, si enviàssin a persones amb els coneixements necessaris per dur a terme l'intervenció s'els permetria, però per anar a a fer inspeccions, la Conselleria d'Educació ja té bons inspectors.
Els de VOX que no espiin tant als altres i que se dediquin a fer feina.

Valoració:13menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Ni Vicenç Vidal, ni ningú de MÉS, ha de fer cas a aquests ultres improductius i disruptius, que només cerquen crear problemes, per ells tenir un discúrs sense haver de proposar res minimament acceptable.
Als unics que han de fer cas els polítics i els governants, és als ciutadans de bé, a la bona gent que no tené interessos amb la dreta ni la ultra dreta i que només volen el millor per les Illes Balears i pels que hi vivim.
I si aquests barrams lladren. és perque cavalcau.
*El que seria preocupant, seria que el discúrs hagués agradat als franquistes d'extrema fatxa.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente