algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
18°

El Senat espanyol rebutja la comissió d’insularitat amb l’abstenció del PP i el vot en contra del PSOE

El ple del Senat espanyol, el primer d’aquesta legislatura, ha rebutjat la proposta de creació d'una comissió d’insularitat per a atendre els problemes territorials illencs i que tenia l'impuls del senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, en aliança amb el senador canari Fernando Clavijo.

Al ple s'ha viscut tensió quan el portaveu del PSOE al Senat, Tontxu Rodríguez, ha afirmat que una comissió d’insularitat és «una ocurrència que genera conflicte. Quelcom com inventar la roda».

Al respecte, Vidal ha manifestat: «Ens sembla una greu falta de respecte el posicionament del PSOE i la poca sensibilitat del PP. Cal més diàleg i consens en una qüestió tant bàsica. No entenem com el PSIB i el PP ho explicaran a les Illes Balears. Avui s'ha insultat la ciutadania de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera». En referència a la ponència d'estudi sobre «la insularitat i Ceuta i Melilla» que el PSOE, amb suport del PP, ha decidit impulsar al Senat, Vidal ho ha titllat d'«operació de maquillatge que es ve realitzant fa quasi quaranta anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 4 anys

No hi ha cap altre representant illenc a Madrid que realment pensi en els ciutadans illencs.

Tanta sort que Més per Mallorca va decidir emprar el seu pes al Parlament de les Illes Balears per aconseguir un senador autonòmic. Si no, no tindríem cap veu allà on mos comanden sense tenir-nos gens en compte.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

El psib no aconseguirà res de bò per les illes. Està a ses ordres del partit centralista PSOE.
No ens fan cas ni quan els convé.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente