algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

MÉS reclama la redacció urgent d'una llei que substitueixi la LOMCE

El grup parlamentari de MÉS per Mallorca ha registrat al Parlament una Proposició no de Llei per a reclamar la redacció urgent d'una llei que substitueixi la LOMCE. Segons el diputat Joan Mas, «necessitam un marc normatiu estatal que reculli les darreres tendències educatives, no trepitgi les competències autonòmiques, respecti l'autonomia dels centres i fomenti la participació de la comunitat educativa».

Així, el diputat ecosobiranista explica que de cada dia es fa més necessària la participació de tota la comunitat educativa en el govern dels centres per això és imprescindible tornar als Consells Escolars les competències que els va llevar la LOMCE. Per altra banda el diputat insisteix en el fet que és «imprescindible» que la religió «surti de l'escola i quedi en l'àmbit familiar, alhora que introduïm conceptes del tot necessaris avui dia com el de la coeducació».

En aquest context, el diputat ha recordat que des de l'aprovació de la LOMCE per part del Govern espanyol «hem vist com la comunitat educativa s'ha mostrat majoritàriament contrària a aquesta norma». Per això MÉS reclama a l'Estat que, «de forma urgent i participada, tant per la comunitat educativa com per les CCAA, posi en marxa la redacció d'una nova llei d'educació tot tenint en compte que els mètodes d'ensenyament han evolucionat molt els darrers anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.