nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Mesquida demanarà tornar al seu lloc de feina després de la patacada de Cs

L'excandidat de Ciudadanos al Congrés dels Diputats, Joan Mesquida, ha manifestat que, després de no aconseguir revalidar el seu escó en les eleccions espanyoles d'aquest diumenge, 10 de novembre, ha manifestat que sol·licitarà tornar al seu lloc de funcionari, que va deixar fa sis mesos, i que es posa a la disposició del partit.

Mesquida ha expressat que demanarà la «reincorporació» al seu lloc de treball i que respecte al seu futur polític «ja es veurà», en el marc del congrés extraordinari del seu partit convocat per Albert Rivera, després dels resultats d'aquests comicis en els quals la formació ha passat de 57 a 10 escons. «Sempre he dit que no em retiraré de la política perquè aquesta determina el futur de tot però es pot estar en primera línia o fora d'un càrrec, quedant-se al marge de la política institucional», ha dit.

Respecte a l'anunci de la marxa d'Albert Rivera, Mesquida ha assenyalat que ha estat un moment «molt dur» però que la reunió ha estat «molt emotiva perquè és una persona jove i amb molta força i més quan moltes de les persones» que estan actualment a l'Executiva de la formació ho estan perquè els va cridar ell. Sobre el daltabaix electoral, Mesquida ha remarcat que han d'analitzar-se les decisions preses i fer-ho amb «tranquil·litat». Així, ha atribuït la pèrdua de vots, «no al programa electoral ni a les bases fundacionals», que són les mateixes que les de les eleccions del 28 d'abril, sinó que considera que el 'càstig' ve «més per alguna decisió estratègica».

«No hem sabut explicar bé el fet d'aparèixer com a responsables al costat de Pedro Sánchez del bloqueig polític», ha dit abans d'indicar que tenien el «compromís electoral de no fer-lo president perquè era dolent per a Espanya». A més, ha dit que l'augment de VOX només es pot explicar amb la posició estratègica del PSOE: «Desenterrar Franco ha ressuscitat a VOX».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sac de gemecs., fa mes de 4 anys

Jo també n'estic content. No m'agraden els giracasaques. Plora, plora, Joan. Quin ridícul... Més t'hauria valgut quedar-te al PSOE. Potser ara et farien ministre.

Valoració:5menosmas
Per Pau, fa mes de 4 anys

Trepatapum!!!

Valoració:13menosmas
Per Obvi, fa mes de 4 anys

Sr.Mesquida, no li queda més remei que tornar dins la gerra, com en Joanet de les rondaies mallorquines. I es veu que li sap greu perquè descarta no abandonar sa mamella.

Valoració:14menosmas
Per jon, fa mes de 4 anys

haurá de treballar??

Valoració:14menosmas
Per Obvi, fa mes de 4 anys

Home!
Si en Bauzá ho rebenta tot, Qui el vol?

Valoració:14menosmas
Per No hi veu en Nofre?, fa mes de 4 anys

La decisió estratègica era fer-los fora!

Valoració:13menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Si per una cosa estic content de la cagada de C's és perque tots aquests LLEPAS aprofitats han quedat amb el cul enlaire.
I els gira-capullas si no hi ha "MAMANDURRIAS" per nosaltres MAMELLAS on xuclar, fan com ses ratas, tot d'una abandonen es vaixell.
Les sevas "ideas" i Principis desapareixen.
Tenia un amig foraster que en aquesta gentussa els deia :
"FOLLAPAVAS" en castellá perque ho entenguin, i per nosatres, /boixa-endiotes/.Quin oi me fan.
Salut i República Països Catalans. Visca la terra, i visca la llengua catalana.

Valoració:15menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Jo també n'estic contenta que no siguis diputat.
No vull pagar-te amb els meus imposts.

Valoració:16menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

@Sebastia. Ara anava a escriure que en Bauzá passaria a VOX, però m'en he recordat de que ja ho va intentar no fa massa, però que no el van voler.

Valoració:19menosmas
Per busqueret de cap negre, fa mes de 4 anys

Molta vergonya aliena me va fer Joanet veure't a IB3 xerrar en castellà a una campanera (que també xerrava en castellà). En queda res de la teva etapa vital felanitxera? O de respecte a les teves arrels?
Molt content n'estic que no siguis diputat.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente