algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Antoni Noguera presenta la seva candidatura per a coordinar MÉS per Mallorca

L'exbatle de Palma i membre de l'executiva de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, presenta aquest dimarts la candidatura del seu equip per a fer-se amb la coordinació de la formació. L'acte tendrà lloc a la plaça del Banc de s'oli a les 17.00 hores.

Noguera, a més de ser membre de l'executiva de MÉS, és l'actual regidor de Benestar Social i Cultura de Palma i va ser batle de Palma durant l'anterior legislatura, entre 2017 i 2019.

Els resultats de les eleccions internes per a la coordinació de la formació ecosobiranista es coneixeran el pròxim 29 de novembre en el marc del Congrés de MÉS per Mallorca.

Els actuals coordinadors, Bel Busquets i Guillem Balboa, no es tornaran a presentar i, encara que el termini per a presentar candidatures continua obert, encara se n'ha presentada cap més, de manera que és previsible que la de Noguera sigui l'única candidatura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 4 anys

Obvi, ben igual que na Vilera, te desqualifiques a tu mateix, no anomenes el que no han fet bé en el teu entendre i simplement desqualifiques a la persona i no els fets que no t'agraden, talment com ho podria fer qualsevol persona de dretes que odia les esquerres.

Valoració:1menosmas
Per De peus a terra, fa mes de 4 anys

Bé, per na Bel i en Guillem Balboa que hanentès el missatge!

Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa mes de 4 anys

Guillem, És obvi que no s´han fet béles coses. Si s´hi haguessin fet, altre gall hagués cantat .

Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa mes de 4 anys

Benvolgut / da Vilera, no guanyar eleccions, de cap manera vol dir que les coses s'han fet malament. El teu comentari ben bé podria ser de una persona de dretes que odia a totes les esquerres. Hauries de dir que no t'ha agradat de la gestió feta per Toni Noguera i la gent que l'ha acompanyat a l’ajuntament de Palma i potser podrem compartir alguna cosa. Criticar la persona i no els fets, te desqualifica a tu.

Valoració:4menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

un 4% ya te digo

Valoració:-3menosmas
Per Vilera, fa mes de 4 anys

Que hem perdut la xaveta i la vergonya?
De nou es repeteix la història trista d'aquest partit impotent. El qui feia el ridícul al seu poble anava de cap de llista al parlament.
Repassar els resultats de les tres darreres eleccions a Palma, haurien de fer obrir els ulls i veure que si no el volen a ca seva no ha de voler comandar la comunitat. Calen líders exitosos i no fracassats. Que mirin per devers Manacor o per Llubí i deixen de gratar misèries!

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente