nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Podem i PSIB s'alien per impedir fer públiques les gravacions de l'incident de Paula Rotger

La Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament ha rebutjat, amb els vots en contra de Podem i PSIB (sumats als de PP, Ciudadanos i Vox), la PNL de Més per Menorca que demanava la publicació de les gravacions de l'incident ocorregut a Paula Rotger a l'aeroport de Palma.

El diputat Josep Castells ha explicat que hi ha «versions contradictòries de l'incident», però que estam davant d'un indici d'abús d'autoritat i d'una discriminació a una ciutadana «pel fet d'utilitzar una de les dues llengües oficials: la llengua catalana». Castells ha recordat l'amenaça de sanció a Paula Rotger i la «vulnerabilitat» dels ciutadans quan usen la llengua pròpia de les Illes.

Per tot això, i perquè el Parlament ha de protegir el ciutadà davant d'una possible «arbitrerietat», Més per Menorca havia presentat aquesta PNL demanant a AENA un exercici de transparència i perquè es poguessin esclarir els fets. «Redobla les nostres sospites que les imatges no hagin estat fins ara a l'abast de la ciutadania», ha argumentat el diputat menorquinista.

De banda del PSOE, Mercedes Garrido ha justificat el vot en contra del seu grup perquè, ha dit, que la ciutadana ha de seguir un procediment judicial pel seu compte «fins on ella trobi». Castells ha acusat els socialistes de rentar-se la mans: «La represàlia consisteix, precisament, en que un ciutadà hagi de passar un calvari judicial» davant un possible abús de l'autoritat, li ha etzibat.

A Podem –que ha al·legat que no es poden publicar imatges per protecció de dades– el de Més per Menorca els ha acusat de seguidisme i de tenir por d'anunciar el vot contrari, ja que, com també ha suggerit Josep Melià (El Pi) «les imatges es poden publicar tapant la cara de les persones que no estan implicades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per guillem, fa mes de 4 anys

PODEM ha canviat de bàndol ò ja no es tant transformador com semblava, el PSOE els esquitxa amb les seves merdes i ells s'empassen tot el que calgui per no generar cap crisi de govern, ni perdre l’actual imatge educada i de moderada de la formació local.

Valoració:3menosmas
Per Torna a Inca!, fa mes de 4 anys

Über alles.PSOE?

Valoració:1menosmas
Per Xec, fa mes de 4 anys

Unidas Podemos, un partit ètnic hispà a Balears (membres del Govern, diputats... quasi tot en castellà, talment açò fos Castilla la Nueva, a un nivell molt pitjor que qualsevol partit que hagi governat a Balears, inclòs el PP de Bauzá), és un residu patètic del que pretenia ser i era a mitges la legislatura passada.

Gent com Laura Camargo o Carlos Saura representaven un compromís, un nivell i uns valors que han quedat difuminats en un magma de menfotisme, càlculs electorals espanyols i mancances de tot tipus.

L'esquerra illenca és cada vegada més tota sola a les institucions a la vegada que la societat cada vegada és més conscient. Un desfasament atribuïble a un excés d'influència dels grans mitjans en la campanya electoral, el vot inútil i la incapacitat de molts electors d'assumir que, en pactes, es pot tenir postures diverses, però cal acceptar coses que aritmèticament són inevitables. Votem més, votem Més! i llavors podrem xerrar de no pactar amb segons qui i evitar que es faci segons què.

Que estam en guerra, que mos volen fer sa pell vatua el món!

Valoració:3menosmas
Per Xaume, fa mes de 4 anys

Que baix ha caigut Francina Armengol......!!!

Valoració:10menosmas
Per No me fio, fa mes de 4 anys

L'unic motiu pel qual no voldrien mostrar la grabació, seria perque el que diuen és mentida.
Quina poca confiança generen certes institucions i certs polítics. I encara troben extrany que els catalans se vulguin independitzar.

Valoració:9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

@mateo

Sin duda.
MES, 400.000 votos.
Mínimo.

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Votaré Més si surt del govern Armengol 155.

Valoració:12menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Si no volen mostrar la gravació,deu ser perque el que se diu a l'informe sobre els fets és mentida. Si no fos així, fins i tot hi hauria interés en que tothom ho comprovas per ell mateix, que és veritat.
Jo de la colla feixista, fins i tot del PSIB ja no esper res honest i que faci honor a la veritat, però Podem m'ha decepcionat profundament.

Valoració:13menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Que manera de marear la perdiz

Valoració:-14menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Es veu que es de PODEM no poden, tampoc, defensar sa veritat.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente