cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Jover repetirà com a cap de llista al Congrès per Unides Podem

Beni Aguiló i Alfonso Rodríguez candidats d'Unides Podem al Senat per Mallorca

Alfonso Rodríguez (EUIB) i Beni Aguiló (Podemos) seran els candidats d'Unides Podem al Senat per Mallorca, mentre que Antònia Jover repetirà com a cap de llista al Congrés per les Balears.

Com a número 2 en la llista d'Unides Podem al Congrés repeteix també Lucía Miriam Muñoz Dalda. A l'abril, la coalició va obtenir dos escons en el Congrés i tant Jover com Muñoz han exercit de diputades.

La resta de la llista es renova: completen la candidatura Jorge Roselló Bouso, Natividad Isidora Benejam Begur, Daniel Baltasar Pueyo Adrover (que va ser suplent a l'abril), Xavier Morell Sansó, Alejandro Montero Ortiz i Vanesa Díaz Ojeda (també suplent a l'abril). Com a suplents, figuren Laura Pérez Reol, Yolanda Cruz del Rio i Artur Parrón Guasch.

Quant al Senat, cal recordar que en les passades eleccions del 28 d'abril, Unides Podemos va presentar una candidatura conjunta per Mallorca amb MÉS i altres forces d'esquerra, anomenada 'Veus Progressistes'. Per a la nova cita electoral no han optat per aquesta fórmula i han renovat la llista per Mallorca. Beni Aguiló, responsable de Cultura de Podem Balears, i Alfonso Rodríguez d'EUIB, són els candidats.

Per part seva, Mario Devis repeteix com a candidat per Eivissa-Formentera (de suplents, Ángeles Roselló Díaz i Joan Bennasar Torres) i Antònia Florit per Menorca (de suplents, Pablo Jesús Jiménez Fernández i Claudia Reigosa de la Creu).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.