algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

MÉS per Mallorca mostra rebuig davant la possibilitat d'un pacte PSOE-PP-Cs al Govern de l'Estat

L'Executiva de MÉS per Mallorca, reunida aquest dilluns, ha mostrat rebuig al pacte PSOE-PP-Cs «que de forma explícita ha proposat Cs però que també defensa Pedro Sánchez de manera implícita quan demana l'abstenció a tota la dreta».

Els ecosobiranistes han recordat els crits de «con Rivera, no» que la nit de les eleccions es varen produir a Ferraz.

Així, Guillem Balboa, coportaveu de la formació, ha subratllat que a les passades eleccions espanyoles hi va haver una «clara majoria política d'esquerres i del sobiranisme», i que qualsevol pacte amb el PP i Ciudadanos seria «no només una manca de respecte sinó una traïció a la ciutadania progressista que es va mobilitzar el 28 d'abril».

Per això, Balboa ha reclamat un govern «plural i ampli, com la majoria que li ha de donar suport», així com un acord polític que doni solució als grans problemes de l'Estat, entre els quals ha destacat l'habitatge, el canvi climàtic, la plurinacionalitat i els drets civils i laborals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

Vaya cagalera que les entra ....

Valoració:2menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

ido si passa, que rompin el pacte aquí, em sap greu ser tan dura però si els pactes que s'han fet (a totes les comunitats autònomes) corressin el risc de rompre's veuries tu com el psoe aniria viu, o com a mínim li farien anar viu....

Valoració:2menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Que s'assebenti tothom del que es el PSOE. Els de Podem no han pogut ser més humils, però Sánchez volia el seu vot però no a ells. Ara, si complau a Ciudadanos i al PP i imposa un 155 permanent a Catalunya i sense cap motiu, veurem a que s'enfronta, perque és il.legal i una autèntica selvatjada que encara encendra més els ànims de la gent i probablement la U.E. li pegui una becollada.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente