Weber diu que l'ajornament de la sortida del Brexit és «positiu per a l'economia de les Balears»
La candidata de MÉS per Mallorca a la batlia d'Inca, Alice Weber, ha considerat que l'ajornament de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE) (aprovat en el Parlament britànic) és «positiu per a l'economia de les Balears, pels illencs residents al Regne Unit, pels britànics que viuen a les Illes i per a tota la UE».
No obstant això, Weber va discutir aquesta qüestió en una visita recent en la delegació de l'Aliança Lliure Europea a Brussel·les, on va mostrar la seva «preocupació» per la qual és, al seu judici, una «actitud irresponsable» de la primera ministra britànica, Theresa May.
«May està jugant amb el futur de milions de britànics i europeus perquè prioritza els seus interessos polítics d'unificar el Partit Conservador, que recorda a la de les dretes espanyoles que prefereixen competir entre elles per a veure quina facció s'imposa a dialogar», ha apuntat, en aquest sentit.
Així mateix, ha instat a «recapacitar» sobre el Brexit i les seves causes i ha dit que «el diàleg serà bo per a les Balears, per al Regne Unit i per a la Unió Europea» i ha assegurat que el seu partit se situa al costat de «la majoria de ciutadans britànics que viuen a les Balears i a les tesis del Partit Nacional Escocès (SNP) i el Partit Laborista britànic que demanen un nou referèndum».
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
2 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
El Brexit és la demostració que les coses no s'estan fent bé a la UE. Els britànics han volgut fer saber que no volen ser governats i controlats des de Brusel·les per dirigents que no han estat elegits de manera directa. Ah, per cert, fora de la UE hi ha vida (econòmica i política), al contrari dels que diuen (amenaçants) que fora de la unió els estats deambulen erràtics per l'espai sideral.
Doncs si ha de servir per a què baixi un poc el turisme de gatera i el balconing, gràcies a que els hi resultarà més car venir, a mi el brexit me sembla fantàstic.