lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

El Parlament, guardonat per la PNL sobre persones desaparegudes

156873

La Fundació Europea per les Persones desaparegudes QSD Global ha reconegut el Parlament amb el guardó a la 'Millor Acció Institucional' per l'adopció d'una Proposició no de Llei, amb el suport dels set grups polítics, que recull mesures d'atenció psicològica i jurídica per a les famílies de persones desaparegudes i apel·la a la millora de la recerca i la coordinació policial.

La Fundació ha seleccionat els guanyadors de la IV edició dels Premis 9 de març pels Desapareguts, entre els quals destaquen la campanya 'Los invisibles', amb el premi a Millor Acció de Comunicació per la seva tasca de visibilització de les desaparicions de persones grans amb malalties neurodegeneratives, i la iniciativa 'Marea de buena gente', un programa per ajudar a superar la pèrdua d'un nen guardonat amb el premi a la 'Millor Tasca de Voluntariat, Acció Social i Protecció Civil'.

D'altra banda, en la categoria de 'Millor Intervenció Policial i / o judicial' el premi ha estat per a l'inspector del Cos Nacional de Policia, membre de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) i del grup de Desapareguts, Carlos Segarra, per la seva trajectòria en tasques d'investigació i resolució de casos de desaparicions.

Finalment, el premi en la categoria d''Aplicació Tecnològica, Coneixement Científic i / o Publicació' ha estat per a Jaime Corvasí pel seu llibre 'Lucharé por encontrarte. Crónica sentimental sobre la desaparición de Francisca Cadenas', en què parla de la seva experiència personal després de la desaparició de la seva mare al maig de 2017 a Hornachos (Badajoz).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.