algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

MÉS i Podem titllen «d'estafa democràtica» l'elecció de Toni Fuster com a senador

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha titllat aquest dimecres «d'estafa democràtica» l'elecció de Toni Fuster com a senador de les Balears mentre que el diputat de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo, ha afirmat que Fuster és «el primer senador de la història que no agafarà un avió per a treballar però sí que cobrarà» i han censurat que Fuster «cobrarà gairebé 20.000 euros per no fer res».

Així s'han expressat en roda de premsa als mitjans després de la junta de portaveus del Parlament en la qual la diputada del PSOE, María José Camps, «no s'ha atrevit» a titllar «d'estafa» l'elecció de Fuster, ja que «el reglament preveu les substitucions i els doblers els cobraria igualment». Per part seva, el diputat del PP, Juan Manuel Lafuente, ha assegurat que «entén que hi hagi partits per als quals complir la llei sigui una estafa, però el PP compleix la llei i el reglament».

En aquest sentit, Jarabo s'ha mostrat crític amb l'elecció de Fuster com a nou senador per a les Balears i ha remarcat que des de la formació esperen que aquesta sigui «l'última estafa del PP». En la mateixa línia s'ha expressat Gallardo, qui ha instat al PP a «prendre mesures perquè no es repeteixi una situació així».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

No hi deu haver cap disposició legal que prohibeixi nomenar càrrecs públics quan ja no els quedi feina per fer i que només cobraran. Deu ser s'imperi de sa llei, en aquest cas de sa no-llei

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente