algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Company insisteix: retirarà el requisit del català en la sanitat pública si governen

El president del PP de les Balears, Biel Company, ha insistit aquest divendres que retirarà el requisit del català en la sanitat pública si arriben a governar, després de les eleccions. «Derogarem el decret que estableix el requisit i el deixarem en un mèrit», ha remarcat.

En roda de premsa, Company s'ha expressat així després que el Govern espanyol hagi retirat el recurs contenciós-administratiu que havia interposat contra el decret aprovat per l'executiu autonòmic per regular la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei de Salut de les Balears.

«La nostra llengua no ha de defensar-se a costa de minvar la sanitat pública», ha dit el líder del PP de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Ès un contrasentit que el PP estigui en contra i que
ho manifesti.
Tal posicionament li fa perdre més de un 6% del cens
de votants.

Se tracta de fer igual que han fet els gallecs com
Fraga Iribarne i que fa Feijoo, se diu que sí a Madrid,
però se fa lo conrari.

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 4 anys

Es incomprensible que politics mallorquins odiin tant sa seva pròpia llengua.Com poden defensar una terra i un poble si reneguen d'allò que els distingeix com a poble i que tots esl seus avantpassats ens han trasmés i conservat ? Vergonya .

Valoració:4menosmas
Per Reciprocitat, fa mes de 4 anys

Deu tenir una assegurança pivada i es deu expressar com vol... o pot!
Que tasti la seva recepta i quan vagi al metge, no l´entengui!

Valoració:6menosmas
Per Ho fan aposta, fa mes de 4 anys

El que cerquen és que els metges no entenguin als balears i per tant no els puguin curar. Així les illes ja,seran totes pel forasteramen espanyolista.
És un pla per exterminar-nos a tots noltros i quedar-se ells tots sols a les nostres illes.

Valoració:4menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Jo no vull que m'atengui un metge beneit que tengui roblemes per aprendre Català, perque encara tindrà més problemes pel diagnòsticvi tractament de les malalties, que és infinitament més dificil.
Pero encara vull menys que m'atengui un metge sectari, catalanofòbic i que posi la seva monollengua castellana, per damunt de la seva professió i el seu jurament hipocràtic, i que valori més la seva imposició idiomàtica que el guarir els malalts

Valoració:5menosmas
Per marbosch, fa mes de 4 anys

Ma mare té 89 anys i quasi ni entén ni parla castellà. Li posaren un intèrpret? O senzillament li etzibaran un "QUÉ?" bén castellà?.
El que vol el PP i afins d'ultradreta és simplement dividir el català i suprimir-lo; vaja, el que tota la vida s'ha dit "RACISME" , aquí us deix la definició segons la RAE, perquè no em diguin manipulador: "Exacerbación del sentido racial de un grupo étnico que suele motivar la discriminación o persecución de otro u otros con los que convive."

Valoració:6menosmas
Per Xec, fa mes de 4 anys

El castellà és l'únic idioma imposat a la sanitat pública i en aquest cas sí que és per limitar la contractació de qui no el domina.

Valoració:10menosmas
Per Val més riure, fa mes de 4 anys

El requisit de robar, hauria de suprimir el PP.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente