algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

ERC, Compromís, EH Bildu i En Marea debatran sobre la crisi del Règim del 78

El pròxim dissabte 22 de setembre les Fundacions Emili Darder i Pere Mascaró han organitzat l’escola de tardor sota el títol ‘Sobiranies, Transformacions i Ruptures’. L’acte tendrà lloc a la seu de Comissions Obreres i cal fer-ne inscripció prèvia al web: fundacionsdardermascaró.cat.  

Durant el matí participaran el president de les Fundacions Miquel Rosselló, així com els coordinadors de MÉS per Mallorca Bel Busquets i Guillem Balboa. Joan Baldoví exposarà l’experiència valenciana i a l’horabaixa Gabriel Rufián (ERC), Alexandra Fernández (En Marea), Marian Beitialarrangoitia (EH Bildu) i Joan Baldoví (Compromís) participaran en una taula rodona sobte el títol ‘Crisi del règim del 78: visions perifèriques des del Congrés dels Diputats’.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pagès, fa mes de 5 anys

"Sucios, fanáticos, xenófobos, catanazis, basura, adoctrinados, etc." No t´ho creurás ,pmi, però en psicologia i en la vida en general, se sap que el que tens a dins és el que veus a fora i no a l´inrevés.

Valoració:-5menosmas
Per JJ PMI, fa mes de 5 anys

Que yo sepa, los sucios tentáculos del independentismo, fanático y xenófobo cataNazi no ha llegado al lugar donde vivo. Luego, tengo la libertad de visitar el medio que me dé la gana y expresar lo que me plazca. Faltaría más. Vale que estéis adroctimando y llenando de basura las cabezas de miles de niños y adultos, pero no vas a ser tú ni la basura con la que simpatizas, quien me vaya a dar lecciones de moralidad ni decirme qué es lo que tengo que hacer. Por cierto, jamás conseguiréis la independencia. España es y será indivisible, te guste o no, seguirás siendo siempre español. Viva España y Viva EL Rey.

Valoració:1menosmas
Per Prou!, fa mes de 5 anys

No sé quin tipus.de revisió dels comentaris se fa. Però els dos d'aqui baix, faltant al respecte a més d'invadir un mitja perque no és del seu gust, no son de rebut.
Ja sabem qui és aquesta gent i de quin peu coixeja, però crec que quan falten a l'honor de les persones i de les institucions, no s'haurien de publicar els seus comentaris, que no son altra cosa més que mentides, insults i disbarats.

Valoració:5menosmas
Per balearium, fa mes de 5 anys

Ufff...vaya tropa...

Valoració:-1menosmas
Per JJ PMI, fa mes de 5 anys

¡Vaya chusma!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente