algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El PP s’atorga la renúncia de Puigdemont a presidir la Generalitat en un tuit

Després que Carles Puigdemont hagi anunciat la renúncia «provisional» a ser investit president de la Generalitat i haver proposat Jordi Sànchez per assumir el càrrec, el Partit Popular ja s?ha marcat un gol.

Amb un «gràcies a la tenacitat i fermesa del Govern de Mariano Rajoy amb l?aplicació de l?article 155 de la Constitució , l?ex president fugit de la justícia renuncia a la candidatura per presidir el Govern de Catalunya», el Partit Popular ha celebrat amb eufòria la notícia a través de les xarxes socials.

La publicació a Twitter

Amb un tuit triomfal, el PP ha agafat les declaracions de Puigdemont a Toni Comín, que diuen «el pla Moncloa triomfa», hi han adjuntat un fons de la bandera espanyola i hi han afegit una fotografia de Rajoy amb el braç dret alçat.

Les ?contres? del tuit

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Erdoganades, fa mes de 6 anys

Se diu que la dreta i els seus tribunals adulterats, estan estudiant la manera de poder empresonar també a tota la mesa del parlament de Catalunya.
La seva jugada serà anar ficant a la presó a tots els diputats independentistes, per poder fer presidenta a la Arrimadas i governar Ciudadanos i PP.
I Europa mirat cap un altre costat, enlloc de grenar aquestes erdoganades.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente