algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PP vol la retirada de les subvencions a l'OCB per haver premiat els Jordis

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, ha instat la presidenta del Govern, Francina Armengol, que es pronunciï i digui «si està d'acord amb que una entitat finançada amb doblers públics», com és l'Obra Cultural Balear (OCB) hagi premiat els líders de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Als passadissos del Parlament, on aquest dimarts se celebra el ple de debat dels pressupostos de 2018, la portaveu del PP ha reclamat, també, al Govern que retiri les ajudes que concedeix a l'OCB.

«És inacceptable que des d'una entitat, pagada amb doblers de la butxaca de tots els ciutadans de les Balears, es premiï a aquestes dues persones», ha constatat Prohens al respecte.

Premi als Jordis
L'OCB ha presentat a les entitats i persones guardonades amb els Premis 31 de desembre, entre els quals es troben els Jordis, als qui se'ls concedeix el premi Gabriel Alomar per obrir el catalanisme a totes les lluites socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergo, fa mes de 6 anys

"Guiem", també a les subvencions que tu i rls teus rebeu, els càrrecs per "assessorar" i enxufs pels vostres familiars, hi eren també els nostres doblers. I a més, forem doblers tudats, que no donaren més profit que a voltrosm

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

No té res que veure esbutzar amb esquarterar
Jo som tan democrata com tu i ses subvencions també hi ha es meus doblers, i no estic d'acord amb ocb

Valoració:-3menosmas
Per És massa feina?, fa mes de 6 anys

L´OCB som tots els demòcrates.
I de les nostres butxaques en cmandam nosaltres!
Es preocupin que la reialesa torni el que va robar n´Urdangarin!

Valoració:7menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 6 anys

De les subvencions que donava el PP a Santito Kovacs, a l'Institut de Política Familiar d'Agustí Buades, als col·legis de l'OPUS o al Sirculo no ha dit res, no?

Valoració:5menosmas
Per Trist, fa mes de 6 anys

Com els cou, que es dónin subvencions a la Obra Cultural Balear, que fa molta i molt bona feina per la nostra cultura
En canvi els agrada que subvencionin a la Fundació Jack El Esquarterador, o a la Circunferencia Antibalear, que adulteren la nostra Història, i s'han inventat una
llengua que no existeix.
I que ho diguo una persona mallorquina de.socarrel, com és na Prohens, és molt trist, perque demostren que no estimen la nostra terra.

Valoració:10menosmas
Per A caçar a la via, fa mes de 6 anys

Aquesta tipa , no sap el que és la empatia ni la humanitat.

Valoració:10menosmas
Per Robert, fa mes de 6 anys

Cal recordar que els dos jordis són, fins i tot per a l'estat espanyol, innocents mentre no es demostri el contrari. No han estat condemnats per res, per tant si el PP vol ser coherent, que respecti la presumció d'innocència.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente