algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Errejón (Podemos): «Els processos de canvi polític de les Illes són un exemple per a la resta de l'Estat»

Íñigo Errejón amb els dirigents de Podem IB aquest dissabte a Palma. | Podem

El secretari d'Anàlisi Estratègica i Canvi Polític de Podemos i diputat per Madrid, Íñigo Errejón, ha avaluat de forma «molt positiva» els dos anys i mig d''Acords pel Canvi' i ha expressat que «els processos de canvi polític i de regeneració política de les Illes són un exemple per a la resta del país».

Així s'ha mostrat aquest dissabte en un acte que la formació ha celebrat a la seu de CCOO de Palma i en el qual també ha participat la secretària general de Podem a les Balears, Mae de la Concha.

Errejón ha declarat que «els canvis que s'estan donant tant a l'Ajuntament de Palma com en els Consells insulars, com el canvi en l'àmbit autonòmic, són una demostració que les coses es poden fer de manera diferent».

Pressupostos socials

En aquesta línia, ha comentat que els pressupostos seran els «més socials de la història de la comunitat», per la qual cosa s'ha mostrat «profundament orgullós».

«Hi havia els qui deien que si arribàvem a les institucions, aquestes s'enfonsarien, que patirien un col·lapse i un desordre; però resulta que posem ordre en els comptes, reduïm el deute, augmentem la inversió social incrementant un 30 per cent el parc de l'habitatge públic i hem contribuït a la regeneració de les institucions», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arruix, fa mes de 6 anys

El dretum esta espijant per tornar manyuclar les institucions.
Basta veure com amb la dimisió de Barceló, que res tenia que veure amb corrupció i que és un tema intern del reglament del seu partit, volien provocar eleccions anticipades.
I si els casos de corrupció no afecten al vot, s'interpreta com que hi ha molta gent que es beneficia d'aquesta.

Valoració:0menosmas
Per Lluís, fa mes de 6 anys

El polític colonialista, sigui de dreta o d'esquerra, que ens ha de venir a alliçonar una vegada més, com a negrets que som. Sortim d'Espanya immediatament!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente