algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La vaga dels treballadors d’Ibèria a Barcelona començarà el 21-D

Els treballadors d'Ibèria a Barcelona faran vaga el 21 de desembre i s’allargarà fins el 24 del mateix mes. El motiu és la «falta de diàleg» de la direcció de la companyia davant una sobrecàrrega de treball de la plantilla. Segons UGT, «la vaga no és l'objectiu, sinó l'últim recurs» per intentar forçar  la direcció a negociar.

El sindicat ha afirmat que els treballadors d'Ibèria a Barcelona estan esperant un pla industrial que contempli la contractació necessària per solucionar la sobrecàrrega de treball, i ha assegurat que l'empresa deu més de 7.000 hores de descans a la plantilla en devolució de dies, que no es poden realitzar per falta de personal.

El comitè d'empresa ha decidit convocar aturs intermitents de quatre hores en diferents franges horàries durant els quatre dies de vaga, «amb la intenció de convèncer la direcció d'Ibèria de la necessitat d'asseure's a negociar».
Iberia compta amb una plantilla de més de 2.000 treballadors directes a l'Aeroport del Prat, que realitzen el procés de 'handling' i manteniment aeronàutic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.