algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Sus a 'Ètica i garanties per la Unitat', precandidatura a la Comissió de Garanties de Podem

Imatge d’una trobada d’un ‘caucus’ de Podem. | Arxiu

Podem ha presentat a la Comissió de Garanties Democràtiques (CGD) de Balears la precandidatura 'Ètica i garanties per la Unitat' formada principalment per juristes i com a «equip independent» a les candidatures a la direcció del partit.

Així ho ha anunciat la formació aquest cap de setmana i ha explicat que han decidit conformar «una candidatura unitària a la CGD que representi a tots els territoris i sensibilitats internes».

Podem ha recordat que des de la segona Assemblea Ciutadana estatal existeix un acord unànime quant a que la CGD es tria «de manera independent» a les candidatures del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) i a Secretaria General (SG), i «no està vinculada a les mateixes».

El partit ha destacat que és «indispensable» que aquells que conformen l'òrgan ho han de fer des de la seva «independència personal», és a dir, «sense ser delegats de cap candidatura».

Cinc membres  

D'aquesta manera, la precandidatura ha quedat formada per cinc membres: Albane Luec (Sóller), Gloria Santiago (Eivissa), Aina Díaz (Palma), Jesús Cuesta (Menorca) i Sergio Rajoy (Palma).

Finalment, Podem ha definit la CGD com un «òrgan independent que garanteix que el funcionament de l'organització s'ajusti als principis de democràcia, transparència, justícia i participació igualitària de totes les persones».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cranco, fa mes de 6 anys

No varen tenir tants de miraments amb Es Pont des Tren.
Clar, com que no era un monument franquista, sinó modernista, podia anar en terra sense cap respecte.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente