algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

Illes per un Pacte es reuneix amb Més per Menorca i amb el Partit Popular

Una vegada el document aprovat pel CEIB ja és dins el Parlament de les Illes Balears, la Plataforma Illes per un Pacte ha considerat oportú trobar-se amb tots els grups parlamentaris per establir un canal de comunicació fluït d'ara endavant, i per «posar-nos a la seva disposició per aprofundir o aclarir dubtes sobre el nostre projecte».

«Aprofitàrem el Plenari a Menorca del passat 8 juliol per trobar-nos amb Josep Castells de Més per Menorca». Segons expliquen des de la Plataforma, han volgut escoltar la visió de Més per Menorca sobre el procés que ha proposat el Govern al Parlament per debatre el document del Pacte aprovat pel CEIB. Vàrem estar d'acord que l'objectiu final és aconseguir una Llei Educativa pròpia derivada del Pacte. Una Llei Educativa que ha de ser consensuada amb els partits polítics i la comunitat educativa.

Aquest dimarts 18 s'han reunit amb membres del grup parlamentari del PP, amb Núria Riera i Sandra Fernández per part de Mallorca, Juan Manuel Lafuente per Menorca i Sara Ramon per Eivissa. «Una trobada molt esperada per part nostra i on hem pogut explicar de primera mà el nostre recorregut al llarg dels anys a la recerca d'un acord educatiu».

«Hem parlat de com s'ha elaborat el document, de quines plataformes i entitats conformen Illes per un Pacte i de què esperam que sigui el camí del consens a partir de setembre, amb la posada en marxa d'una comissió per debatre el contingut del pacte. També hem abordat temes que poden ser més complicats a l'hora d'arribar a acords, però ha quedat palès que val molt la pena l'esforç, ja que tots hem de ser conscients que treballam per aconseguir el sistema educatiu que els nostres fills i filles es mereixen. I aquí tots hi hem de posar seny i cor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llorensito Lobo y poder, fa mes de 6 anys

Llorenç Llop, president d'ADESMA, ja no s'amaga? Un document cuinat pels directors i pares, que menysprea la tasca docent i cerca administrar l'escola pública com una empresa privada, no té cap futur. Tothom hauria de llegir el document sencer per saber que i qui hi ha al darrera.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente