nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El Govern no té intenció de retirar la llei turística i demana «esforç» als grups per arribar a acords

Europa Press

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha declarat aquest divendres que l'executiu no té intenció de retirar la llei que regularà el lloguer turístic i ha demanat un «esforç» als grups parlamentaris perquè arribin a un acord.

Així s'ha expressat Costa durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern en resposta a una pregunta dels mitjans sobre la falta de suports parlamentaris per aprovar el text aquest juliol. Costa ha defensat que aquesta llei és «necessària» per regular aquesta activitat a les Illes i ha confiat que els grups parlamentaris «negocien en les ponències fins al darrer moment perquè pugui haver-hi el màxim acord possible».

La portaveu ha admès que Podem -un dels partits que donen suport al Govern- no ha garantit el seu vot però espera que pugui canviar d'opinió per a la votació definitiva. Costa també ha reconegut que «no hi haurà acord al 100 %» però ha desitjat que s'intenti consensuar a«l màxim »la nova regulació. Així mateix, ha fet una «crida a la responsabilitat» als grups parlamentaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.